GÜNDEM

1 kilo bal, 300 bin liraya satıldı

Batman'ın Sason İlçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen bal, ceviz, çilek ve yayla festivalinde açık artırmada 1 kiloluk organik Sason balı 300 bin liraya satıldı.

02-09-2024 13:08
02-09-2024 13:10
BATMAN
Google News

SASON BALI AÇIK ARTTIRMA İLE SATILDI

Valilik, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Özel İdarenin desteği, Sason Kaymakamlığı ve Belediyesinin organizasyonuyla gerçekleştirilen festivalin ikinci gününde 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda etkinlikler düzenlendi. Mehter takımının gösterisinin ardından Sason balı için açık artırma yapıldı. Açık artırmada 1 kilogram petek balı, iş insanı Abdullah Tunç tarafından 300 bin liraya satın alındı.

BÖLGE ARTIK YATIRIM VE İSTİHDAMLA ANILACAK

Vali Ekrem Canalp "Artık insanların aklına dağların coşkusu ve heyecanı ile turizm yaşamak dediğinizde, Güneydoğu Anadolu gelecek. Önümüzdeki yıllarda bu festivallerin her biri her bir ilçemizde bambaşka bir havanın ortaya çıkmasına da vesile olacak" dedi.

AÇIK HAVA KONSERİYLE SONA ERDİ

Festival, stantların gezilmesi, ikramlar ve açık hava konseriyle sona erdi. Festivale, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sason Kaymakamı Furkan Başar ve Sason Belediye Başkanı İrfan Demir de katıldı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete