GÜNDEM

14. Şerzan Kurt öykü yarışması başladı

Eğitim Sen Batman Şubesi, Muğla Üniversitesi Öğrencisi iken 12 Mayıs 2010 tarihinde yaşanan öğrenci olayları sırasında hayatını kaybeden Şerzan Kurt anısına her yıl düzenlediği öykü ödülü yarışmasının bu yıl ki başvurularını almaya başladı.

14. Şerzan Kurt öykü yarışması başladı
13-07-2024 12:39
13-07-2024 18:40
Google News

YARIŞMA İKİ DİLDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Katılımcılar, bu yıl 13.’sü gerçekleştirilecek olan yarışmaya daha önce herhangi bir yerde (kitap, dergi, internet vs.) yayımlanmamış ve ödül almamış bir öyküyle yarışmaya katılabilecek. Kürtçe ve Türkçe dalda düzenlenecek olan yarışmada, her dilde ayrı ödüller verilecek. Öyküler, özgeçmiş, iletişim bilgileri ve fotoğrafı da içeren bir mail ile serzankurt2011@gmail.com adresine gönderilecek. Yarışmanın son katılım tarihi 15 Eylül olacak. Şerzan Kurt Öykü Ödülü’nün sonuçlanmasının ardından hazırlanacak kitapta Seçici Kurul’un uygun göreceği eserlere yer verilecek. Ödüller 12 Kasım’da sahiplerini bulacak.

Kürtçe öyküler seçici kurulunda Evîndar Şevîn, Miradê Karker, Mehmet Sait Arzu û Sadiq Uskan yer alırken, Türkçe öyküler seçici kurulunda ise Murat Bozkurt, Newroz Serhat Odabaşı, Mehmet Sait İmret ve Fırat Baytak yer alacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Eylül 2024 e-gazete