SİYASET

9 STÖ, 81 İLDE EŞZAMANLI AÇIKLAMA YAPTI

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı olan Sivil Toplum Örgütleri (STÖ), 15 Temmuz darbe girişimin 1. yıldönümü nedeniyle ortak basın açıklaması düzenledi.

9 STÖ, 81 İLDE EŞZAMANLI AÇIKLAMA YAPTI
13-07-2017 19:19
Google News

81 ilde eşzamanlı yapılan açıklamaya, 9 STÖ katıldı. Ortak açıklamayı okuyan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir “15 Temmuz’u unutmayacak, unutturmayacağız.15 Temmuz, Türkiye için bir milattır. Bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. Cumhurbaşkanımız, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, STÖ’lerimiz ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazdık. FETÖ ile mücadele her alanda etkin sürdürülmelidir. Toparlanma sürecini tamamladık, şimdi atılım süreci başlatmalıyız. Büyümede, istihdamda, ihracatta yeni rekorlar kırmalıyız. Vatandaşlarımızın refah seviyesini daha da arttırmalı, demokratik kazanımlarımızı güçlendirerek ileriye taşımalıyız” dedi. 

BATSO binasında yapılan açıklamaya Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), HAK- İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB),  Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye KAMU-SEN), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) katıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete