TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Acun Ilıcalı'nın Yaptığı Açıklamalar Medya Gündemini Salladı

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar ve başarılarıyla ilgili detaylı bilgiler

Acun Ilıcalı'nın Yaptığı Açıklamalar Medya Gündemini Salladı
16-04-2024 13:39
Google News

Acun Ilıcalı, dizileri, programları ve yarışmalarıyla adından sıkça söz ettiren bir isimdir. Son olarak Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu yaptığı 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu. İş hayatına ve özel yaşantısına ilişkin detayları paylaşan Ilıcalı, kariyerinin en önemli kırılma noktasının 'Acun Firarda' programı olduğunu belirtti.

Risk almaktan korkmadığını ve hatalarını avantaja çevirdiğini vurgulayan ünlü medya patronu, en büyük riskin kanal almak olduğunu söyledi ve uzun vadeli planlar yaparak başarılı projelere imza attıklarını ifade etti. Acun Ilıcalı, televizyon dünyasında önemli bir yere sahip olduğunu da dile getirdi.

İcat edildiği günden beri en yüksek reytingleri alan isimlerden biri olduğunu belirten Ilıcalı, yurt dışında da büyük başarı elde ettiğini ve seyirciyi iyi tanıdığını söyledi. Başarısının tesadüf olmadığını düşünen Ilıcalı, sevdiği işi yaptığı için dünya çapında başarılı olduğunu ifade etti.

Son olarak, Acun Ilıcalı, annesinin ve babasının kendisini şekillendirdiğini ve kızlarının hayatındaki en büyük enerji kaynakları olduğunu belirtti. Kendisini benzersiz kılan ailesi ve sevdikleriyle birlikte başarılarını sürdürmeye devam edeceğini söyledi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?