TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Adıyaman'da "Sünnet Şöleni" düzenlendi

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adıyaman'da 20 çocuğu sünnet ettirdi.

Adıyaman'da "Sünnet Şöleni" düzenlendi
08-09-2024 08:32
07-09-2024 22:32
Google News

Sünnet şöleni kapsamında çocuklar ve aileleri, Yenipınar Camisi'nde toplandı. Çocuklar kendileri için süslenen araçlarla konvoy yaparak şehir turu attı. Abuzer Gaffari Türbesi'ni ziyaret eden çocuklar, daha sonra lunaparkta eğlendi. Kentteki bir düğün salonunda devam eden programda, çocuklar çeşitli etkinlikler yaptı.

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürü Mehmet Ali Palalı, gazetecilere, sünnet şöleni kapsamında kentte 20 çocuğun sünnetinin yaptırıldığını söyledi.

Çocukların doyasıya eğlendiğini belirten Palalı, "Çocuklarımızla birlikte eğlendik, şehir turu attık. Vakıflar Genel Müdürlüğü her zaman muhtaç insanların yanında yer almaktadır. Adıyaman'da da çeşitli hizmet ve projelerimiz devam ediyor. Bugün 20 çocuğun sünnetini gerçekleştirdik onlara güzel bir organizasyon yaptık, çeşitli ikram ve hediyelerde bulunduk." dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış da çocukların doyasıya eğlendiğini dile getirerek, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğü çalışanlarına, bu tür organizasyonlarla kente hizmet ettikleri için teşekkür etti.

Program, çocuklara bisiklet ve çeyrek altın hediye edilmesiyle sona erdi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete