YAŞAM

AFAD, gençlik spor personeline eğitim veriyor

AFAD Batman İl Müdürlüğü Eğitim Birimi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personellerine yönelik Deprem Farkındalık ve Arama ve Kurtarma eğitimleri vermeye başladı. 

AFAD, gençlik spor personeline eğitim veriyor
14-08-2024 13:23
14-08-2024 13:24
BATMAN
Google News

Temmuz ayında başlayan eğitimler, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Salonunda devam ediyor. Program kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personelleri 20’şer kişilik gruplar halinde 5 gün süren eğitimlere tabi tutuluyor.

100 KİŞİLİK EĞİTİMLİ PERSONELLERİMİZ HAZIR OLACAK

Hedeflerinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 100 kişilik eğitimli personelini hazır bulundurmak olduğunu belirten İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Eğitimler, 2 ay farklı gruplar halinde devam edecek. Kurum bünyesinde ilimiz başta olmak üzere ülkemizin herhangi bir yerinde olası bir doğal afetlerde eğitimli personellerimiz gereken desteği verecek. Personellerimizin gönüllü olarak eğitimlere katılması da bizleri mutlu ediyor. Eğitimlerin en büyük amacı, başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncelik sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışların personellerimize kazandırılmasıdır. Personellerimiz,  temel afet bilinci ile yetişiyorlar. Temel amaç ise afet öncesi hazırlık ve zarar azaltma, afet esnasında yapılacak müdahale ve afet sonrasındaki iyileştirme çalışmalarının yönetim ve koordinasyonunu gerçekleştirmektir” dedi. (AFAD Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete