GÜNDEM

Ak Parti’den DEM’li belediyeye sert eleştiri

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Batman Belediyesi'nin aldığı taziye yemeklerini kaldırma kararını sert bir dille eleştirdi.

Ak Parti’den DEM’li belediyeye sert eleştiri
29-08-2024 15:46
29-08-2024 15:47
BATMAN
Google News

Başkan Şansi “Göreve geldikleri günden beri kasada para yok söylemleriyle Batman için hayati önem taşıyan birçok projeyi iptal eden belediye yönetimi, şimdi de yöremizin sosyo-kültürel yapısında önemli bir yer tutan taziye sahiplerine verilen yemek desteğini kesme kararı aldı. Bu yanlış kararın, taziyesi olan vatandaşlarımızın mağduriyetine sebep olacağı aşikârdır. Eğlence etkinliklerine ve heykel yapımına bütçe ayırabilen belediye yönetimi, hangi gerekçeyle olursa olsun halkımızın ihtiyaçlarını göz ardı eden bu garabet yönetim anlayışıyla halkımızın örf, âdet ve geleneklerine uzak olduğunu ortaya koymuştur. Önceki dönemlerde sosyal yardımlaşma anlayışıyla taziye sahiplerine verilen yemek desteğine göz diken bugünkü belediye yönetimi, halkımızın temel ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetler yerine, eğlenceye öncelik veren popülist ve sığ bir yönetim anlayışını tercih etmektedir. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzü zayıflatacak bu tür kararların Batman halkının faydası yoktur. Hamasi söylemler ve ideolojik yaklaşımlarla halktan oy alıp sonrasında halkın gerçek ihtiyaçlarını göz ardı eden belediye yönetimini, bu kararından vazgeçmeye ve kaynaklarını doğru şekilde yöneterek halkın asıl ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunmaya davet ediyoruz” dedi. (AK Parti Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Akar
Akar 2 hafta önce
Akparti yani sizin elinizde olanKozluk belediyesi birgün olsun yemek vermedi.Size zahmet o hizmetten biz kozluklularda faydalanmak istiyoruz.Hemen sn.Veysi ışık'a talimat verilmesini istiyoruz.
Feremezerdem
Feremezerdem 3 hafta önce
Taziye yemekleri son verilsin belediyenin görevi hizmetetmektır taziye bir hayır işi taziye evine gidenler yardım etsin ler
Numan ask
Numan ask 3 hafta önce
Onların yerine siz verin ne olacak sanki oda hayırdır sizde para çok
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete