SİYASET

AK Parti’li Vekilden altyapıya önemli vaat; “Bizim gözbebeğimiz…”

AK Parti Batan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO tesislerine gerçekleştirdiği ziyarette altyapı kulüplerinin yaşatılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirtti.

AK Parti’li Vekilden altyapıya önemli vaat; “Bizim gözbebeğimiz…”
14-07-2024 14:34
BATMAN
Google News

GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNİ KIRACAK HİÇBİR OLUŞUMA İZİN VERMEYECEĞİZ

Petrolspor altyapısının önemine dikkat çeken Nasıroğlu “Petrolspor altyapısı bizim gözbebeğimiz. Orda binlerce evladımız spor yapıyor. Hepsinin geleceğe dair hayalleri ve umutları var. Bu hayalleri ve umutları yıkacak hiçbir oluşuma izin vermedik, vermeyeceğiz. Takdir edersiniz ki bakanlıkta ve genel müdürlükte değişimler oldu. Sayın bakanımızla ve yeni genel müdürümüzle görüştük. Sadece altyapıdaki sporcularımızın değil, TPAO’da yaşanan diğer sorun ve sıkıntıları da anlattık. Ne sayın bakanımızın ne de genel müdürümüzün Batman’la ilgili herhangi olumsuz bir tavır ve davranış sergilediği asla söz konusu değil. İnanıyorum ki var olan sorunlar da en kısa zamanda çözülecektir” dedi.

Nasıroğlu, Petrolspor'un alt yapısına verdiği desteklerden ötürü Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar ve TPAO Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu'na teşekkür etti. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete