GÜNDEM

AK PARTİ MERKEZ İLÇE, BASINLA TANIŞTI

AK PARTİ MERKEZ İLÇE, BASINLA TANIŞTI

AK PARTİ MERKEZ İLÇE, BASINLA TANIŞTI
19-12-2014 15:54
Google News

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Kenan Özoğul ve Merkez İlçe icra kurulu ile birlikte TPAO Kristal Park’ta basınla tanıştı.

SÜREÇ, PROVOKASYONLARA AÇIK

Basın toplantısında çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Özoğul “Çözüm süreci düz bir yol değildir. Engebelidir, iniş ve çıkışları vardır, provokasyonlara çok açıktır. AK Parti 2002 yılında çözüm sürecini hayata geçirmiştir. Daha sonra ise büyük adımlar atarak, olağanüstü hali kaldırıp demokratik açılımlara başlamıştır. Süreçle birlikte, Kürt vatandaşların özgürlük ve hakları konusunda ciddi reformlar gerçekleştirmiştir” dedi.

SÜRECİ PROVOKE ETMEK İSTEYENLER 6–7 EKİM’İ YAŞATTI

6–7 Ekim tarihlerinde yaşanan Kobanê olaylarının sürece zarar vermeye yönelik olduğunu dile getiren Özoğul “Yıllarca Kürtlere karşı yapılan yanlış politikaların sonucunda kaybolan aidiyet duygusu, hükümetimiz tarafından yapılan reformlarla tekrardan artmıştır. Bu süreci provoke etmeye çalışanlar Türkiye’de en son yapılan ve ülkemizin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine birer suikast olan 6–7 Ekim olaylarını meydana getirmişlerdir. Halkımız bu olayların meydana çıkmasına sebep olanları, sokakları terörize edenleri ve dış mihraklarla bağlantılı olarak bu olayların nasıl gerçekleştirildiğini çok iyi bilmektedir” ifadelerini kullandı.

2071’E DOĞRU İLERLEYECEĞİZ

Hükümet çözüm süreciyle kardeşlik bağını güçlendirmek isterken, birilerinin de zayıflatmak istediğini ileri süren Özoğul “bütün provokasyonlara rağmen Başbakanımız öncülüğünde Partimiz süreci sonuna kadar devam ettireceğini açıkça dile getirmiştir. Yeni Türkiye Vizyonuyla Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i ve bütün etnik gruplarıyla beraber emin adımlarla Türkiye, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru ilerleyecektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
22 Haizran 2024 e-gazete