SİYASET

AK Parti Sözcüsü: Harbiye ve İmam Hatipler Milletin Değeridir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla ilgili CHP'den gelen eleştirilere cevap verdi. Çelik, harbiye ve imam hatiplerin milletin değeri olduğunu vurgulayarak, siyasi ikiyüzlülüğü eleştirdi.

AK Parti Sözcüsü: Harbiye ve İmam Hatipler Milletin Değeridir
12-09-2024 07:39
11-09-2024 22:31
Google News

Ankara AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Harbiye milletin değeridir, imam hatipler de milletin değeridir.

Bunları herhangi bir şekilde karşı karşıya getirme anlayışı, bu kurumlardan yetişen ve memlekete hizmet eden bu milletin çocuklarına haksızlık olduğu gibi, aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı makamına dönük son derece provokatif bir yaklaşımdır. " dedi.

Çelik, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamalarla ilgili, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir değerlendirmesinin olduğunu, Özel'in mealen, "İmam hatipleri ve harbiyelileri karşı karşıya getirmek istiyor. " diye açıklamada bulunduğunu söyledi.

"Sayın Cumhurbaşkanı'mızın açıklamalarıyla ilgili, 'imam hatiplerle harbiyelileri karşı karşıya getirmek istiyor' gibisinden bir yaklaşımın son derece provokatif bir yaklaşım, sorumsuz siyaset anlayışının net bir örneği olduğunu ifade etmek isterim.

" diyen Çelik, şunları söyledi:"Biliyorsunuz bu değerlendirmeyi yaparken, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yemin töreniyle ilgili değerlendirmesini, imam hatipler kurultayında yapmasının doğru. .

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Eylül 2024 e-gazete