TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi
10-06-2024 12:18
10-06-2024 12:19
Google News

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından çocukların zihinsel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda farklı yaş grubundan öğrenciler yarıştı.7 Haziran Cuma günü Sümer Park’ta yapılan turnuvaya 5-6-7-8. sınıf öğrencileri katıldı. Turnuva Mangala ve Reverse olmak üzere iki kategoride yapıldı.

Dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi

Elli öğrencinin katıldığı turnuvada tüm öğrencilere çanta ve eğitim seti armağan edilirken dereceye giren öğrencilere ise madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Mangala oyununda birinci olan Melek Naz Avcılar ve Reverse oyununda birinci olan Muhammed Emin Barça ödüllerini Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Reşat Bakan’ın ellerinden aldı.

Programda selamla konuşma yapan Bakan, şunları söyledi: “Düşünebilen, üretebilen, karşılaştıkları problemlere karşı bireysel olarak karar verebilen ve çözüm üretebilen bir gençliğin yetişmesi için bu aktiviteler çok önemli.”

Programa Gençlik Spor Hizmetleri Daire Başkanı Baran Yılmaz, Gençlik Şube Müdürü Çetin Hasgümüş ve Gençlik İdari İşler Şube Müdürü Cengiz Çağlar da katıldı.  (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete