KOZLUK

Alıçlı Mesire Alanı nefes aldırıyor

Vali Ekrem Canalp’in destekleri ve Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda yapımı tamamlanan Alıçlı Mesire Alanı, Kozlukluların yeni nefes alanlarından biri oldu.

Alıçlı Mesire Alanı nefes aldırıyor
17-08-2024 09:22
17-08-2024 16:37
Google News

Kaymakam Güngör “Mesire alanımız hemşerilerimizin piknik ve yürüyüş yaptığı, çocukların parklarında rahatça eğlenebildiği bir alan olmasının yanı sıra  konser ve açık hava sinema etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. 60 dönümlük bir alanı ilçemize kazandırarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk, 1600’ e yakın ağaç dikerek alanımızı yeşillendirdik.İçerisinde oturma alanları, yürüyüş yolları, kent mobilyaları, mescidi, otoparkı bulunan mesire alanımızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

YAZ SİNEMASI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kozluk Kaymakamlığı koordinesinde başlatılan açık hava sinema günleri de ilgiyle takip ediliyor. Kaymakam Güngör “Her yaştan vatandaşımıza yaz gecelerinde aileleri  ile beraber keyifli vakit geçirme imkanı sunmaya çalıştık. Bu hafta Alıçlı Köyünde mesire alanındaydık. Sinema etkinliğimiz herkes tarafından özellikle çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü, onları mutlu ve eğlenirken görmek bizleri de mutlu etti. Yaz ayı boyunca sürdüreceğimiz açık havada sinema etkinliğimize bütün hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi. (Kozluk Kaymkamlığı)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete