SPOR

Altınordu, Antep’te turnuva düzenleyecek

Batman’da alt yapıya verdiği önemle tanınan Batman Altınordu Futbol Okulları, Gaziantep’te yapılacak olan turnuvaya katılacak.

Altınordu, Antep’te turnuva düzenleyecek
17-10-2024 15:17
17-10-2024 15:18
BATMAN
Google News

Altınordu Batman Futbol Okulu 19 Ekim cumartesi günü Gaziantep’te futbol turnuvası düzenleyecek. Okul, her bölgede en az 30 turnuva düzenlemeyi planlıyor.

ALTINORDU’DA TECRÜBELİ ANTRENÖRLER ÇALIŞIYOR

Altınordu Futbol Okullarının başında yer alan Petrolspor’un eski kaptanlarından Halil Aşut ile Abdullah Uçak, Sergen Başakçı, Emrah Toprak ve Ali Osman Uçak, turnuvalar hakkında bilgi verdi. Halkla İlişkiler Biriminde yer alan Zeki Bayram da turnuva için heyecanlı olduklarını söyledi. Altınordu Futbol Okullarının Gaziantep’te düzenleyeceği turnuvanın Batmanlı Gençler için büyük önem arz etiğini belirten Uçak, hedeflerinin Türkiye’nin Süper Lig takımlarının alt yapılarına sporcu vermek olduğunu belirterek “Batman’da örnek ve başarılı bir futbol okulu olduk. Gaziantep’te düzenlenecek futbol turnuvasına 36 alt yapı sporcumuz ile katılacağız. Amacımız sporcularımızın ilerde Süper Lig, Avrupa ve Milli Takımda oynamalarını sağlamaktır” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?