TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Amazon'un Prime Day kampanyası başladı

Amazon Türkiye Perakende Genel Müdürü Burak Erdem, Prime Day dönemi boyunca 300 bini aşkın üründe müşterilerine indirimler sunduklarını belirterek, "Müşterilerimizi, satın aldıktan ürünlerde sonradan fiyatların düşmesine karşı da güvence altına alıyoruz, seçili ürünlerde Prime Day boyunca fiyat düşerse aradaki farkı hediye kartı olarak müşterilerimizin Amazon hesaplarına tanımlıyoruz." dedi.

Amazon'un Prime Day kampanyası başladı
17-07-2024 05:08
16-07-2024 21:08
Google News

Amazon Türkiye Perakende Genel Müdürü Erdem, İstanbul'da gerçekleştirilen basın toplantısında Amazon Prime Day kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

Amazon'un büyük indirim kampanyası Prime Day, bu yıl dünyada 10'uncu, Türkiye'de ise 5'inci kez düzenleniyor.

Prime üyelerine özel indirimler, ürünler ve fırsatların sunulduğu Prime Day kampanyasıyla Prime üyeleri, elektronikten mutfağa, modadan ev ve yaşama, kitaptan evcil hayvan ve kişisel bakıma tüm kategorilerde her gün yenilenen indirimleri Amazon'un internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden takip edebilecek.

Bugün başlayan Amazon Prime Day, 22 Temmuz' a kadar sürecek.

Amazon Türkiye'nin geçen yıl başlattığı ödüllü kampanyası Prime Day İndirim Avcıları ile bu yıl da Prime Day'de Amazon'un internet sitesi üzerinde indirime girecek ürün ve markalar müşterilerin talepleri önceliklendirilerek belirlendi.

- Toplanan indirim talepleri geçen yıla oranla yüzde 50 artarak 1,7 milyona ulaştı

Yoğun bir iletişim kampanyasıyla takipçi ve kullanıcılarından indirime girmesini istedikleri ürün ve markaları toplayan Prime İndirim Avcıları'nın verileri, müşterilerin alışveriş listelerine eklediği ürünlerle de birleştirilerek bu yıl en çok talep edilen indirimler belirlendi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete