TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Amedspor Teknik Direktörü Yanal, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Sahanın çizgilerini asla terk etmeyeceğiz. Saha çizgilerindeki dostluğu, centilmenliği, başarı için çalışmayı, bu konularda hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz." dedi.

Amedspor Teknik Direktörü Yanal, basın mensuplarıyla bir araya geldi
18-08-2024 03:45
17-08-2024 17:07
Google News

Diyarbakır'da bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yanal, kulübün kurumsallaşmaya ve tesisleşmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, ilk etapta bunu yaptıklarını söyledi.

Amed Sportif Faaliyetler'i Süper Lig'e çıkarmak için mücadele edeceklerini dile getiren Yanal, iyi kadro kurma çabasında olduklarını vurguladı.

Yanal, şöyle devam etti:

"Burada kurumsallaşmaya ve bir organizasyona ihtiyacımız vardı. Bunu yaparak başladık. İkincisi tesislerden de önemlisi, takımın içinin doldurulmasıydı. Burada bir takım yaratmak gerekiyordu. Rakiplerin bir avantajı var. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkmış bir takımsak, iyi kadro kurmak zorundayız ve bu kadroyu kurarken de ekonomik davranmak ve şişkin kadro yaratmamak zorundayız. Şöyle bir planımız var; önümüzdeki sezon bu takımı Süper Lig'e çıkarmak için mücadele edip, uğraşacağız." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Eylül 2024 e-gazete