USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Ankara Kurtulmuş, TUSAŞ'ın yerleşkesindeki yaralıları ziyaret etti

Ankara Kurtulmuş, TUSAŞ'ın yerleşkesindeki yaralıları ziyaret etti

Ankara Kurtulmuş, Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesindeki terör saldırısında yaralananları ziyaret etti ve durumları hakkında bilgi aldı.

Ankara Valisi Kurtulmuş, TUSAŞ'ın Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında yaralananları Etlik Şehir Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralıların durumlarının iyi olduğunu bildiren Kurtulmuş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Muhtemelen yarın buradaki dört yaralı kardeşimizin taburcu olma ihtimali kuvvetli. Diğerleri de müşahede amacıyla bir müddet daha burada tutulacak ama genel durumlarının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. " dedi.

Kurtulmuş, yaralıların teröre karşı milli birlik ve beraberlik duygusunda yüksek bir morale sahip olduklarını belirterek, "Her birisi 'Vatan sağ olsun. ' diyor. Bu arkadaşlarımız elhamdülillah ölmediler, şehit olmadılar ama inanıyorum ki gazi olmalarına rağmen şehit sevabı kazanmışlardır. " şeklinde konuştu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, bu saldırının sıradan bir terör saldırısı olmadığını ve millet olarak fevkalade büyük bir dikkatle sürecin takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, yaşanan terör saldırıları karşısında 85 milyon vatandaşın ortak bir duruş sergilediğini belirterek, "Böyle günlerde, böylesine önemli saldırılar karşısında ortak bir tavrı sergileyebilmek en büyük dersimiz olmalıdır. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ