YAŞAM

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Evcilik' Filminin Gösterimi Yapıldı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 61. yılında Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yarışan 'Evcilik' filminin gösterimi yapıldı. Nejat İşler, Öykü Karayel ve diğer ünlü isimlerin rol aldığı film, büyük ilgi gördü.

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Evcilik' Filminin Gösterimi Yapıldı
11-10-2024 13:09
Google News

Antalya Altın Portakal Film Festivali, Türkiye'nin en uzun soluklu film festivallerinden biri olarak her yıl büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu yıl 61. kez düzenlenen festivalin 5. gününde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yarışan Ümit Ünal'ın 'Evcilik' adlı filmi gösterildi.

Ege kıyılarındaki kasabaya tatile giden bir çift ile kasabada yaşayan çiftin sınıfsal ve kültürel çatışmasını konu alan filmde Nejat İşler, Öykü Karayel, Deniz Işın, Fatih Artman, Selen Uçer ve Rüçhan Çalışkur gibi usta oyuncular yer aldı. Nejat İşler'in hem oyunculuk hem yapımcılığını üstlendiği film, festivalde ilk kez seyirciyle buluştu. Gösterim sonrasında film ekibi seyircilerle bir söyleşide buluştu.

Yönetmen Ümit Ünal, film projesinin Nejat İşler'in inadı ve ısrarı sayesinde hayata geçtiğini belirtirken, Nejat İşler de risk almadan aynı hikayeleri anlatan insanlarla iş yapmaktan sıkıldığını ifade etti. Deniz Işın ise projenin kendisi için çok özel olduğunu dile getirdi. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Evcilik' filminin gösterimi büyük ilgi gördü ve sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılandı. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?