GÜNDEM

Asansörün ana kartı çalındı!

Yenimahalle Komando Caddesinde bulunan Seyitoğlu Sitesi A blokta binanın asansörüne ait ana kartı, hırsızlar tarafından çalındı.

Asansörün ana kartı çalındı!
26-05-2022 09:06
26-05-2022 09:07
BATMAN
Google News

Site sakinlerinden Mehmet Şirin Ekinci, olaya tepki göstererek ‘’Asansörümüzün ana kartı çalındığı için asansörün orta kısımda kilitli kalma riski çok yüksek. Asansör sisteminin önüne ördüğümüz tel örgüyü köşeden keserek açan ve içeriye giren hırsızlar hem yedek kartı hem de sisteme takılı olan kartı çalmış. Bunu çalan kişiler mutlaka bu işte uzman kişilerdir. Çünkü burayı çelikle bağlamıştık” dedi.

‘’HER KART 1700-2000 TL’’

Bina sakinlerinden Vezir Tüzer ise “Hırsızlar tel örgünün köşesini keserek içeri girmiş. Biri yedek olmak üzere 2 ana kartımızı çalmışlar. Bunu yapan kişiler büyük ihtimalle uzman kişiler çünkü asansörü durdurmuş, elektriklerini kesmiş ve ana kartını çıkarmışlar ve sonra da düz bağlayarak çalmışlar. Bu da bu işte profesyonel olduklarını gösteriyor. Yaklaşık 20 gün önce çalmışlar ve biz yeni far ettik. Asansör gidip geliyor ama kilitli kalma riskimiz var. İçeride kalan olursa nefes darlığı yaşayabilir, kalbi tutabilir. Her kart 1700-2000 TL arası. Yetkililerden çözüm istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete