SPOR

ASKF’den Akgün’e teşekkür…

Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Şube Başkanı Mahmut Akyol ve yönetimi, amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı sporsever iş insanı Rıdvan Akgün’e teşekkür plaketi verdi.

ASKF’den Akgün’e teşekkür…
14-08-2024 13:06
14-08-2024 13:07
BATMAN
Google News

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

2023-2024 amatör futbol sezonunda bütün kulüplerin su ihtiyacını karşılayan iş insanı Akgün, imkânları ölçüsünde desteğinin süreceğini söyledi.

RIDVAN AKGÜN ÖRNEK BİR İŞ İNSANI…

ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol “Geçen sezon bütün kulüplerimize su desteğinde bulunan iş insanı Rıdvan Akgün’ü yeni sezonda da destek olması için ziyaret ettik. Bu yıl da ricamızı kırmayıp, bütün kulüplerimize su desteğinde bulundu. Her iş insanı veya kurumsal firma, takımlarımıza küçük de olsa katkı sunarsa, hiçbir sorunumuz kalmayacaktır” dedi.

AMATÖR, PROFESYONELİN AYNASIDIR

2023-2024 sezonunda kulüplerinin su ihtiyacını karşılamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Akgün “ASKF Başkanımız Mahmut Akyol’un bütün ricaları bizim gibi iş insanlarının asli görev olmalıdır. ASKF’nin takımlar için ne kadar büyük bir çaba sarf ettiklerine şahit oluyoruz. Sporcularımızın ‘su gibi aziz’ olmaları için bu yıl da su sponsoru olduk” dedi. (ASKF Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete