USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Atatürk'ün Hayatını Konu Alan Animasyon Filmi Galada Büyük İlgi Gördü

Atatürk'ün Hayatını Konu Alan Animasyon Filmi Galada Büyük İlgi Gördü

İstanbul'da gerçekleştirilen galaya binlerce kişi katıldı. Atatürk'ün çocukluğunu ve eğitim hayatını anlatan film, çocuklar ve yetişkinler tarafından büyük beğeni topladı.

Atatürk'ün çocukluğuna, eğitim hayatına ve çocukluk hayallerine odaklanan ilk animasyon film, İstanbul'da büyük bir galaya ev sahipliği yaptı. Galaya bin 500 kişi katılım sağlarken, 6 ayrı salonda gösterilen film yoğun ilgi gördü. Gala, farklı siyasi parti temsilcileri ve davetlilerin katılımıyla renklendi.

Emekli Amiral Türker Ertürk, Prof. Dr. Nur Serter, Avukat Rezan Epözdemir, Gazeteciler Özlem Gürses, Melda Onur, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Ceyhun Bozkurt ve Avrupa Güzeli Duygu Çakmak gibi isimler de galada yer aldı. Oyuncu Altan Erkekli, filmle ilgili yaptığı açıklamada, Atatürk'ün genç kuşaklara çizgi filmle anlatılmasının önemine vurgu yaptı. Film, Atatürk'ün çocukluk yıllarını ve nasıl bir lider haline geldiğini kronolojik olarak anlatıyor. Filmin yapımcılığını Kamuran Ayna ve Emir Cömert üstlenirken, müziklerini Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Oğuzhan Uğur seslendirdi. Toplamda 4 filmlik bir seri olan Atatürk filmleri, Mustafa Kemal ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk dönemlerini de konu alacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ