USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

'Avrupa Yakası' Oyuncusundan Gelen Skandal Açıklama

'Avrupa Yakası' Oyuncusundan Gelen Skandal Açıklama

Gülse Birsel'in Vural Çelik'e Yaptığı Açıklama Büyük Tepki Çekti

"Avrupa Yakası'nın 'Kubilay'ı olarak hafızalara kazınan Vural Çelik, 17 Ekim'de evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Cenazeye katılmayan ve küs oldukları bilinen rol arkadaşı Gülse Birsel, sosyal medyadan yaptığı "Vural'a vedam" başlıklı yazısı tepki çekti. Birsel, Vural için "Vural'a vedam. Cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak vefat edeni yad etmek, veda etmek için vardır.

Vural Çelik Avrupa Yakası'na bölümlük Kubilay rolü için gelmişti. O hafta yapımcıya 'Mümkünse her bölüm yazmak istiyorum' dedim ve Vural ekibe katılmış oldu. Nevi şahsına münhasır biriydi. Herkese kendi kendine küser, nedenini bilmediğimiz konulara alınır, sonra barışmak için hediyeler isterdi.

""Ağabeyim hakkında yapılan bu tür yorumların, savunma fırsatımız olmadan yapılmasının ne kadar yerinde olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" diyerek Birsel'e tepki gösteren Çelik ailesi, "Bu açıklamalardan anlaşılacağı üzere, bir insanın kalemi yetenekli olabilir; ancak bu, onun iyi bir insan olduğu anlamına gelmez. Ağabeyim, insanları mutlu etmeyi ve onları güldürmeyi çok seven, gördüğü her tebessümle mutlu olan bir insandı" dedi. 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programında konuşan Suna Keskin ise yaşananlara "O setlerde ne kırgınlıklar ne yanlışlar yaşanıyor. O sette de bir sürü şeyler yaşandı. Oyuncular tolere etti. Bu da görmezden gelinebilirdi. Yazık olmuş. Niçin başka birisi hoş görülüyor da ötekine bu hoş görü esirgeniyor. Daha dikkatli olunması gerekir. Keşke denilebilseydi Vuralcığım senden vazgeçmiyoruz" şeklinde tepkisini dile getirdi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ