YAŞAM

Aydan Şener Kitap Fuarında Hayranlarıyla Buluştu

Aydan Şener, 14. Kocaeli Kitap Fuarı'nda ilk kitabı olan "Kadına Dair" için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Etkinliğe katılan hayranlarına kitabının çıkış hikayesinden ve günümüz dizileri hakkındaki görüşlerinden bahsetti.

Aydan Şener Kitap Fuarında Hayranlarıyla Buluştu
07-10-2024 09:40
Google News

Aydan Şener, 14. Kocaeli Kitap Fuarı'nda ilk kitabı "Kadına Dair" için düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu. Etkinlik, Şener'in söyleşisiyle başladı ve tüm alanı dolduran hayranlarına keyifli bir gün yaşattı. Kitabının çıkış hikayesinden de bahseden ünlü oyuncu, gelecekte bir roman yazma düşüncesinin olduğunu belirtti. Günümüz dizileri hakkındaki görüşleri de merak edilen Şener, son zamanlarda Deha dizisini izlediğini ve genç oyuncuları beğendiğini söyledi.

Ancak günümüz dizilerindeki şiddet ve bağırış çağırış sahnelerine karşı olduğunu belirten oyuncu, bu tür içeriklerin şiddetin artmasında etkili olduğunu düşündüğünü belirtti.

Üç Kız Kardeş dizisinde yaşadığı bir anısını da paylaşan Aydan Şener, genç oyunculara yönelik bir eleştiri yaparak, bu tarz davranışların gereksiz olduğunu düşündüğünü ifade etti. Aydan Şener'in imza gününe katılan hayranları, ünlü oyuncuyu yakından görme ve sohbet etme fırsatı buldu. Şener, kitapseverlerle bol bol fotoğraf çekildi ve kitabını imzaladı. Etkinlik sonunda hayranlarıyla vedalaşan Şener, bir sonraki kitabı için heyecanla bekleyişin sürdüğünü belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?