GÜNDEM

AYNI MAHALLEDE İKİNCİ CESET BULUNDU!

Batman Cumhuriyet Mahallesi 1504 sokak 4 No'lu evde Afgan uyruklu bir erkek cesedinin bulunmasının ardından, yan evde bulunan metruk binana bir cesede rastlanıldı.

AYNI MAHALLEDE İKİNCİ CESET BULUNDU!
09-01-2018 00:12
Google News

Önceki gün yaşanan olayda Batman'da evini kiraya veren ancak uzun zamandır kiracılarından haber alamayan eve giren ev sahibi, girdiği evin banyosunda battaniyeye sarılı bir cesetle karşılaşmıştı. Cesedin bir erkeğe ait olduğu ve aylar önce öldürüldüğü belirtilmişti.

Bugün ise olay yeri inceleme ekiplerin evde yaptıkları inceleme esnasında hemen yan tarafta bulunan evden koku geldiğini fark eden ekipler, orada yaptıkları inceleme sonucunda çuvalın içerisinde bir ceset ile karşılaştı. Öldürülen kişinin ağzı bağlı çuvala konulduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve savcı, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İkinci cesedin bulunduğu yerde, polis ekipleri tarafından inceleme yapıldı. İncelemenin ardından ceset, otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Faillerin bulunması için soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Temmuz 2024 e-gazete