GÜNDEM

BABASINA KIZDI, DİREĞE ÇIKIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

BABASINA KIZDI, DİREĞE ÇIKIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

BABASINA KIZDI, DİREĞE ÇIKIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
14-09-2014 21:02
Google News

Babası ile tartışan 35 yaşındaki Musa Taşçı, elektrik direğine çıkarak intihar etmek istedi. Taşçı, 3 saat aradan sonra DEDAŞ arıza ekiplerine ait sepetli araçla indirildi.

Olay, Hilal Mahallesi 3744 sokakta meydana geldi. Üç çocuk babası Musa Taşçı, eşi ve çocuklarıyla birlikte ayrı eve çıkmak için babasıyla tartışmaya başladı. Baba Abdullah Taşçı, ayrı eve çıkmaması için oğlunu ikna edemeyince arabasına el koydu. 35 yaşındaki Taşçı, babasına kızarak evlerinin önünde bulunan DEDAŞ’a ait elektrik direğine çıkarak intihar etmek istedi. Taşçı’yı gören çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, DEDAŞ yetkililerine durumu bildirerek elektriği kestirdi. Polis, Musa Taşçı’yı ikna edemeyince devreye eşi Gülşen Taşçı (29) girdi. Taşçı çocukları Havinar (1), Arzel (2) Adar’ı (4) da yanına alarak kocasını ikna etmeye çalıştı.

EŞİNİ İKNA EDEMEYİNCE O DA İNTİHARA KALKIŞTI

Musa Taşçı tüm çabalara rağmen ikna olamayınca eşi de elektrik direğinin karşısındaki 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Bu sırada itfaiye ekipleri elektrik direğinin bir tarafına branda gerdi, diğer tarafına şişme balon açtı. Önlemlerin alınmasının ardından iki aracın sepetine binen DEDAŞ yetkilileri, direğe yaklaşmak isteyince Taşçı, üzerindeki kıyafetlerini ateşe verdi. Taşçı’nın bir anlık dalgınlığından yararlanan DEDAŞ yetkilileri, Taşçı’yı yakalayarak aşağı indirdi. Direkten indirilen Taşçı, polis ekipleri tarafından araca bindirilerek karakola götürüldü. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete