GÜNDEM

Bakan Şimşek istifa mı etti?

Bakan Mehmet Şimşek hakkında sosyal medyada gezen istifa iddiaları vardı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bu iddiaların yalan olduğunu ortaya çıkardı.

Bakan Şimşek istifa mı etti?
21-08-2024 10:21
21-08-2024 10:24
BATMAN
Google News
Mehmet Şimşek'in istifa iddiası yalanlandı

T.C. İletişim Başkanlığı, dezenformasyonla mücadele kapsamında hummalı bir çalışma yürütüyor. Özellikle sosyal medyada yayılan yalan haberlere karşı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, geniş kapsamlı çalışmalar yürütüyor. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili istifa iddiası sosyal medyada yayınlanmıştı.

"KASITLI ŞEKİLDE DOLAŞIMA SOKULAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bu yalanı da ortaya çıkardı. Mehmet Şimşek de bu paylaşımı X hesabından paylaştı.Yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi” iddiası doğru değildir. Bakan Şimşek’in görevinden istifa etme kararı aldığı ve ikna edilerek görevde kaldığına yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz." (Haber Merkezi)

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12 Eylül 2024 e-gazete