SİYASET

Bakan Uraloğlu Kayseri'de Yatırımları Anlattı

Bakan Uraloğlu, Kayseri'ye yaptıkları yatırımları anlattı ve gelecek projeler hakkında bilgi verdi.

Bakan Uraloğlu Kayseri'de Yatırımları Anlattı
23-08-2024 23:10
Google News

Bakan Uraloğlu, çeşitli programlara katılmak üzere Kayseri'ye geldi. Burada yaptığı ziyaretlerde Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Daha sonra, oda, borsa, OSB ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

Yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleri döneminde ülke genelinde 277 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdiklerini ve 2053'e kadar ulaşım ve iletişim altyapısına yaklaşık 200 milyar dolar daha yatırım yapacaklarını belirtti. Bakan Uraloğlu, Türkiye'nin önemli bir geçiş koridorunda bulunduğunu ve bu coğrafyanın ticaret için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Ayrıca, yerli ve milli Türksat 6A uydusunun uzaya gönderildiğini ve Zengezur Koridoru'nun hayata geçirileceğini açıkladı.

Kayseri'de yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Uraloğlu, 2002'den beri ulaşım ve iletişim altyapısına 61,2 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirtti. AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş da yapımı devam eden Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'na değinerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Program basına kapalı olarak devam ederken, Uraloğlu ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanlığı ve MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete