SİYASET

Başkan ekmiş, GABB toplantısına katıldı

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB) üyeliğine seçilen Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Diyarbakır’da yapılan ilk toplantıda komisyon üyeliğine de seçildi.

Başkan ekmiş, GABB toplantısına katıldı
05-06-2024 09:39
05-06-2024 09:40
BATMAN
Google News

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB) 2024 yılı olağanüstü meclis toplantısına Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Demir katılım sağladı.

EKMİŞ VE DEMİR KOMİSYONA SEÇİLDİ

Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleşen seçimde Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş ve Meclis Üyesi Kemal Demir, oy çokluğuyla GABB Denetim komisyonu ve plan bütçe komisyonu daimi üyeleri olarak seçildi. Batman ve Diyarbakır seçimlerinden başarıyla çıkan ve oy çokluğuyla seçildiklerini belirten Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş “Bizlere güvenen ve teveccüh gösteren Belediye Başkanlarına ve meclis üyelerine teşekkür deriz. Birlik bünyesi içindeki Bütün Belediyelerimizle nitelikli ve verimli bir faaliyet dönemi yürüteceğimize inanıyoruz. Bütün makam ve mevkiler halkımıza hizmet etmek için kullanılmadır. Bunun için bizler elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
22 Haizran 2024 e-gazete