SPOR

Basketbolda tarih yazan okul

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 okul sporları faaliyet programında yer alan küçük kızlar, yıldız kızlar ve yıldız erkekler basketbol kategorilerinde Borsa İstanbul Belde Ortaokulu 3 farklı dalda Türkiye finaline yükselerek adeta tarih yazdı.

Basketbolda tarih yazan okul
01-06-2024 11:21
01-06-2024 20:22
Google News

BAŞARIYA DOYMAYAN DEVLET OKULU

Batman Borsa İstanbul Belde Ortaokulu yıldız kız ve yıldız erkek basketbol takımlarından sonra küçük kızlar basketbol takımı da Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına kalarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Daha önce yapılan il ve bölge şampiyonalarında gruplarından şampiyon olarak çıkmayı başaran küçük kızlar basketbol takımı, Gaziantep’te gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek grubundan lider çıkmayı başarmıştı. 2023 -2024 sezonunda hem yıldız kızlarda hem yıldız erkeklerde son 8 kalan okulun basketbolcuları, küçük kızlar kategorisinde de bu başarıyı göstererek aynı okuldan 3 kategoride Türkiye finallerine katılan tek devlet okulu olarak büyük bir başarıya imza attı.

FİNAL 3–7 HAZİRAN’DA SİNOP’TA

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Pişkin “Bu başarıya ulaşmak için uzun yıllardır İl Özel İdare Spor Kulübü ile birlikte yaptığımız protokol kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Türkiye Finallerine kalarak hedefimize ulaştık. 3–7 Haziran’da Sinop’ta Türkiye finallerinde de ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. (Gençlik Spor Müdürlüğü Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete