GÜNDEM

Batman’a yeni sanayi sitesi kuruluyor

Vali Ekrem Canalp’ın girişimleri ile ilimizde kurulacak yeni endüstriyel alanların içerisine altın ve gümüş işlemeciliğinin yapılacağı Küçük Sanayi Sitesi kurulması için çalışmalara başlandı.

Batman’a yeni sanayi sitesi kuruluyor
14-08-2024 11:00
BATMAN
Google News

Altın ve gümüş işlemeciliği konusunda Türkiye’de önemli bir yere sahip olan Batman’da kurulması planlanan Küçük Sanayi Sitesinde külçe altın ve gümüş işlenerek yurtiçi ve yurtdışı piyasalarının altın ihtiyacı karşılanacak.

İMİZ EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

90 işletmenin yer alacağı Küçük Sanayi Sitesi hem ilimizin ekonomisine hem istihdama büyük katkı sağlayacak. Türkiye’de ilk olarak Batman’da kurulacak olan bu tesis ile Batman, altın ve gümüş işlemeciliği alanında rol model olacak.

KUYUMCULARDAN ARSA TALEBİ

Batman’da kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Mehdi Akdi, Abdullah Tunç ve Ramazan Şebay’dan oluşan bir grup girişimci Vali Ekrem Canalp’ı ziyaret ederek, kurulacak altın ve gümüş İşlemeciliği Küçük Sanayi Sitesi’nde arsa tahsisi talebinde bulundu. Girişimcileri ağırlayan Vali Canalp, yapılacak planlamalar neticesinde girişimcilerin taleplerinin karşılanacağını ifade ederek, ilimizin kalkınması için atılan her adımın önemli olduğunu belirtti. (Valilik Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete