GÜNDEM

Batman Belediyesi, 1 günlük işçi alımı eleştirilerine yanıt verdi; Sorun, İŞKUR’dan kaynaklandı

Batman Belediyesi, 110 işçi alımı başvurusunun tek güne sığdırılması yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

Batman Belediyesi, 1 günlük işçi alımı eleştirilerine yanıt verdi; Sorun, İŞKUR’dan kaynaklandı
10-07-2024 16:34
10-07-2024 16:36
BATMAN
Google News

Batman Belediyesi, 110 beden işçisi alımı için duyuru yaptı. Başvurular ise duyurunun yapıldığı gün başladı ve sona erdirildi. Bir günlük başvuru süresi, eleştirilere yol açtı.

İŞÇİ ALIM İLANI İŞKUR’UN SİTESİNE YÜKLENİP KALDIRILDI

Batman Belediyesi, eleştirerek yanıt vererek “Personel alımı konusunda ortaya atılan yanlış ve ithamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuz personel alım ilanını İŞKUR Müdürlüğüne yayımlanması için göndermiştir. Bir aylık oyalamalardan sonra ilan yapılmış ancak ne hikmetse bilgiler kısa bir süre ilan panosuna verilip geri çekilmiş ardından sitelerinde teknik arıza var gerekçesi bildirilmiştir. İlan İŞKUR sitesinde görünmez iken Aydınlık Gazetesine yansımıştır(!). Durum üzerine ilan tekrar ilgili kuruma gönderilmiş ve yayımlanması sağlanmıştır. Bu gelişmelere rağmen mağduriyet yaşanmaması için başvuru için gelen bütün yurttaşların başvuruları alınmıştır. Durum böyle iken belediyemiz sanki kamu kurumuna gizli personel alımı yapıyormuş gibi yansıtılmak istenmektedir ki bunun gerçekle alakası bulunmamaktadır. Bu durumun sürdürülmesi durumunda yasal haklarımızı kullanmak başta olmak üzere bütün imkânlarımızın halkı bilgilendirmek amacı ile kullanılacağını da hatırlatmayı görev biliyoruz” dedi. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Kenan Akım
Kenan Akım 2 ay önce
Daha önce kayyım döneminde işten atılanları işe geri almak için böyle bir ilanın yapıldığının söylentisi var inşallah öyle değildir yoksa ne bu halka nede Allah'a hesap veremezsiniz.
Beyaz
Beyaz 2 ay önce
ALLAH belanızı versin
Batmanli
Batmanli 2 ay önce
Yahu sizde işkura atin hade madem ki işkur 1 ay bekletirmedi hicmi akliniza helmedi iharmak sizin kendi sitenizde yayinlamak yerel gazetelere bilgi vermek kisaca desenize kendi uandaşlarimiza torpil yapip onlarin gormezsi icin daha önce herseyi planli yapildigina
Mehmet
Mehmet 2 ay önce
Sonsöz bunu yayınlayın her ikisi işkur ile belediye yalan alartmiyorsa gizli personel almıyorsa bütün başvuru diyorlar buda yalannnn... en az 10 bin başvuru olması gerek açıklasınlar bakayım öylemi ..o zaman belediye yetkileri yalan atmiyorsa başvurular yeniden baslatsinlar
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete