GÜNDEM

Batman Belediyesi park çalışmalarına kilitlendi

Batman Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, park ve yeşil alan çalışmalarının sürdüğü alanlarda incelemelerde bulundu.

Batman Belediyesi park çalışmalarına kilitlendi
29-08-2024 12:23
29-08-2024 12:24
BATMAN
Google News

Eş Başkanlar Sönük ve Işık, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bakım, onarım, yenileme ve yeşil alan çalışmalarının sürdüğü İstiklal Parkı ve Yaşar Kemal Park Ormanı’nda inceleme yaptı. Batman Çayı’nın yeşillendirilerek park ve mesire alanına dönüştürülmesi amacıyla başlatılan İstiklal Parkı’nın ikinci etap çalışmalarını denetleyen Sönük ve Işık, teknik ekipten bilgi aldı.

HALKIN DİNLENME VE SOSYAL ALANLARA ERİŞİMİ ARTACAK

Eş Başkanlar, Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda kafeterya, kamelya, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme mekânları ve süs havuzlarının yapım aşamaları hakkında teknik ekipten bilgi aldı. Eş Başkanlar, Batman’da yeni park ve mesire alanlarının yapımına büyük önem verdiklerini belirterek “İstiklal Parkı’nın ikinci etabının ve Yaşar Kemal Kent Ormanı’nın tamamlanmasıyla kentte kişi başına düşen yeşil alan miktarı büyük ölçüde artacak. Tamamlanacak projeler sadece fiziksel alanların değil, Batman’ın sosyal yaşamını da canlandıracaktır” dedi. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete