GÜNDEM

Batman’da 15 Temmuz etkinliği…

Batman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Batman’da 15 Temmuz etkinliği…
16-07-2024 14:15
16-07-2024 14:16
BATMAN
Google News

Atatürk Parkı'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda darbe girişimini anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. İl Müftüsü Ahmet Durmuş’un dualarının ardından konuşan Vali Ekrem Canalp, her milletin tarihinde dönüm noktaları olduğunu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin de Türkiye için dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

AMAÇLARI SADECE BİR DARBE DEĞİLDİ

15 Temmuz'da devletin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisine sızmış bir çetenin millete karşı bir ihanet teşebbüsünde bulunduğunu ifade eden Canalp "Bu ihanet teşebbüsünün amacı sadece bir darbeden ibaret değildi. Bu ihanet teşebbüsünün amacı ülkemizde bir iç savaş çıkarabilmekti" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KONUŞMASI DEV EKRANDA İZLETİLDİ

Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması alandaki dev ekranlardan izletildi, çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın ve Emniyet Müdürü İbrahim Kaba da katıldı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete