GÜNDEM

BATMAN’DA İLK PROFESYONEL STÜDYO EFFECT AÇILDI

Demokrasi Bulvarı Yeni Adliye Sarayı yanında kurulan Ed Effect Studio’da mekân tanıtımları, gelin damat videoları, kurumsal tanıtımları ve daha birçok işlemler profesyonel şekilde hazırlanıyor.

BATMAN’DA İLK PROFESYONEL STÜDYO EFFECT AÇILDI
10-10-2019 19:51
Google News

 

25 YILLIK TECRÜBE

25 yıllık tecrübe ile Batman’da ofis açan Ed Effect İşletme Sahibi Emir Demir, “Batman’ın ilk Bilgisayar şirketi kurucularından biriyim. 25 yıldır bilgisayar programlarıyla uğraşıyorum. Uzun zaman Kuzey Irak’ta çalıştım. Ailem Batman’da olduğu için buraya geldim. Ed Effect Studio’da mekan tanıtım videoları, web sayfa tasarım ve grafik çalışmalarını profesyonel bir şekilde hazırlıyoruz” dedi.

“SOSYAL MEDYADA ÇALIŞMALARIMI YAYINLIYORUM”

Çalışmalar hakkında detaylı bilgi için sosyal medyadan paylaştığını belirten Demir, “İşlerimiz dışarıdan bakıldığında kolay gibi görünüyor. Ama işimiz titizlik ve dikkat isteyen bir iştir. Bir mekan tanıtımı için birçok farklı program kullanıyoruz. Çünkü müşterimize en iyi çalışmayı sunmak istiyoruz. Müşterilerimizin bizi daha iyi tanıması ve çalışmalarımızı izlemesi için sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz. Müşterilerimiz bizleri Youtube, instagram, facebook ve diğer sosyal medya hesaplarından ed effect stüdyo olarak takip edebilir. Ayrıca 0532 138 71 53 ve 0488 221 17 94 numaradan bizleri takip edebilirler” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21 Eylül 2024 e-gazete