GÜNDEM

Batman’da yeni yöntemler denenecek

Batman’da uygulanmak üzere, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Avrasya Verimlilik Teşkilatı Türkiye Ofisine Batman İlinde Uygulamalı Arıcılık Eğitimi ve Arıcılıkta Dijital Uygulamalar konusunda eğitim projesi hazırlandı.

Batman’da yeni yöntemler denenecek
19-08-2024 10:28
19-08-2024 10:30
BATMAN
Google News

İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın’ın talimatıyla hazırlanan eğitim projesi onaylandı. Proje Koordinatörü Ziraat Yüksek Mühendisi Barış Doyar tarafından katılımcılarla zoom üzerinden bilgilendirme yapıldı.

ONLİNE BİLGİLENDİRME YAPILDI

Toplantıya Nepal, Japonya ve Güney Kore Ülkelerinden Prof.Dr. Chuleui Jung, Kedar Devkota, Maho Kabe, Arsyoni Buana, Asya Verimlilik Teşkilatı Türkiye Ofisinden Gözde Bosnalı ile Veli Özel, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden Öğretim Görevlisi Sedat Sevin ve Proje Koordinatörü Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Barış Doyar katıldı.

MERKEZ, KOZLUK VE SASON’DA EĞİTİMLER DÜZENLENECEK

Avrasya Verimlilik Teşkilatı Projesi kapsamında Arıcılıkta Uygulamalı Dijital Yenilikler ve İnovatif Yöntemler konulu eğitim, Batman’ın Merkez, Kozluk ve Sason İlçelerinde yapılacak. (İl Tarım Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete