YAŞAM

Batman'ın ilk halk lokantası açıldı

Batman Belediyesi, dar gelirli vatandaşların, esnaf ve öğrencilerin düşük ücretlerle sağlıklı gıdaya ulaşabilmelerini sağlamak adına Batman Halk Lokantası’nı hizmete açtı.

30-07-2024 16:00
30-07-2024 20:50
BATMAN
Google News

Açılışa, Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Dem Parti İl Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik ile DBP İl Eş Başkanı Resul Çetin katıldı. Vatandaşın ucuz ve sağlıklı yemeğe ulaşımı için hayata geçirilen Batman Halk Lokantası, Belde Mahallesi Eflatun Caddesinde açıldı.

3 ÇEŞİT YEMEK 100 TL

Hafta içi her gün saat 12.00–19.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verecek olan lokantada, 3 çeşit yemek 100 liradan satılacak. Günlük ortalama 2000 kişilik yemeğin çıkacağı Batman Belediyesi Halk Lokantası’nda aynı anda 200 kişi ağırlanabilecek. Batman Halk Lokantası, hafta sonları ve resmi tatillerde kapalı olacak.

EŞ BAŞKAN, YEMEK SERVİSİ YAPTI

Önlüğünü giyerek kazanların başına geçen Belediye Eş Başkanı Sönük, 3 çeşidi 100 liradan satılan yemeklerin ilk servisini yaparken “Batman’ın bütün sorunlarını biliyoruz. Başta hepimizin rahatsız eden en büyük sorun ekonomik sıkıntılardır.  Biz de belediye olarak bu ekonomik sıkıntıyı hafifletme çabası içerisindeyiz. Kentin sorunlarını birer birer çözüme kavuşturacağız” dedi. (Belediye Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete