SPOR

Batman Petrolspor’da yeni dönemeç

TPAO, bu sezon Petrolspor’a tesis dışında destek vermeyecek. Önceki sezon TPAO’ya devredildiği için TPAO Batman Petrolspor adını alan kırmızı-beyazlı takım, yoluna Batman Petrolspor A.Ş olarak devam edecek.

14-06-2024 18:22
14-06-2024 18:23
Google News

YAPILANMA YENİDEN…

Necat Nasıroğlu Külliyesinde Petrolspor’un son durumuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Fernas İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Petrolspor’un yapılanmasını sürdüren İş İnsanı Zeynel Abidin Nasıroğlu, yeni yapılanmayı basın mensupları ile paylaştı.

Nasıroğlu “Başkan, teknik direktör ve sportif direktörümüzü Temmuzun ilk haftası kamuoyuna duyuracağız. Asbaşkan Mert Nasıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, Basın Sözcüsü Cemal Kaya, Hukuk İşleri Sorumlusu Hakan Toy görevlendirilirken, mali işlerinden sorumlu ismi de kısa sürede görevlendireceğiz. Geçen sezon kulübe destek olan Valimiz Ekrem Canalp, Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu, Fernas Yönetim Kurulu Başkanımız Muzaffer Nasıroğlu ve önceki kulüp başkanımız Mustafa Demir ike basın mensupları ve fedakar taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?