GÜNDEM

Batman Üniversitesinde engeller ortadan kalkıyor

Batman Valiliği, Batman Üniversitesi ile Batman Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından imzalanan engelli dostu üniversite protokolü kapsamında eğitimlere başlandı.

Batman Üniversitesinde engeller ortadan kalkıyor
28-08-2024 19:00
28-08-2024 15:56
ADANA
Google News

Mayıs ayında imzalanan protokolle engelsiz yaşam merkezlerindeki farklı yaş grubundaki engelsiz bireylere resim, örgü, nakış, piyano, ahşap boyama, koro, hareket eğitimi, bilgisayar, masa tenisi eğitimleri verilecek. Bir yıl sürecek eğitimlerde engelsiz bireylerin hem toplumla bütünleşmesi hem bilişsel, duyusal, davranışsal, iletişimsel, ince ve kaba motor becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.  Batman Üniversitesinde çalışan gönüllü akademisyenlerin vereceği eğitimler kapsamında engelsi yaşam merkezleri ziyaret edildi ve eğitimlere katılacak engelsiz bireylerle görüşmeler yapıldı.

ENGELLİLER İÇİN İMKÂNLARIMIZI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir “Engelsiz bireylerimiz Batman Üniversitesinin etkinliklerinde bilgisayar dersi alıyor. Bir yıl boyunca bilgisayar, koro çalışması, müzik, resim gibi atölye çalışmaları ve dijital yazılım gibi alanlarda tüm imkânlarımızı engelsiz bireylerimiz için seferber ettik” dedi. (Üniversite Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete