GÜNDEM

Batman Üniversitesinde kaliteli yaşam anlatıldı

Batman Üniversitesi, Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi temasıyla İyi Yönetişim, Kaliteli Yaşam konferansına ev sahipliği yaptı.

Batman Üniversitesinde kaliteli yaşam anlatıldı
18-10-2024 14:38
18-10-2024 14:41
BATMAN
Google News

Arge Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden’in konuşmacı olduğu etkinlik, Üniversitenin Merkez Kampüsünde gerçekleştirildi. Konferansa Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır Temsilcisi Büyükelçi Hakan Çakıl, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLIYORUZ

Rektör Prof. Dr. İdris Demir "Alanında uzman isimleri öğrencilerimizle buluşturarak, onların bu deneyim ve bilgi birikimlerinden yararlanmasını hedefliyoruz. Özellikle yönetim, yönetişim, sağlık yönetimi, halk sağlığı ve sağlık diplomasisi gibi konular üzerinde değerli paylaşımların yapılacağı bu tür etkinliklerle, öğrencilerimizin bakış açılarını genişletmeyi, akademik ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" dedi.

HASTALAR ÜLKEMİZE YÖNELİYOR

Büyükelçi Hakan Çakıl ise "Ülkemizdeki sağlık sisteminin son yıllarda kaydettiği ilerlemeler, bu etkin yönetimin bir sonucu olarak, yurt içi ve yurt dışındaki hastalar için önemli fırsatlar sunmakta, bu sayede Afrika ülkelerinin yanı sıra Batı Avrupa ülkelerinden de hastalar ülkemize yöneliyor. Yabancı ülkelerle diplomatik ilişkilerimiz gelişiyor” dedi.

HEDEFLERİNİZE DAHA HIZLI ULAŞABİLİRSİNİZ

Sunumda konuşan Dr. Yılmaz Argüden "Güven, yaşam kalitesiyle doğrudan ilişkilidir. İnsanlar, yaşam standartlarını yükseltmek ve riskleri yönetmek amacıyla çeşitli yapılar oluştururlar. Bu yapılar, devletler, şirketler, sivil toplum kuruluşları ve uluslararası kuruluşlar gibi farklı düzeylerde yer alabilir. Güvenin var olduğu durumlarda, kaynaklarınızı daha etkin bir şekilde kullanabilir ve hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz" dedi. (Üniversite Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ARŞİV ARAMA