GÜNDEM

Batman Valisi, Ankara’ya çıkarma yaptı

Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

Batman Valisi, Ankara’ya çıkarma yaptı
30-07-2024 16:30
30-07-2024 15:39
BATMAN
Google News

TARIM BAKANI İLE TARIM OSB’Sİ GÖRÜŞÜLDÜ

Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti. Ziyarette Batman Tarıma Dayalı Sera Organize Sanayi Bölgesi kuruluşu, Sera OSB ile ilimizde devam eden yatırımlar ve planlanan projeler hakkında istişare yapıldı.

BATMANLI BAKANA ZİYARET

Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti. Ziyarette Batman’da devam eden yatırımlar ve planlanan projeler hakkında istişare yapıldı.

SANAYİ BAKANINA ZİYARET…

Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ve Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın’a gerçekleştirdikleri ziyarette, ilimizde yeni kurulacak organize sanayi bölgeleri ve küçük sanayi siteleri görüşüldü.

SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever’i ziyaret etti. Ziyarette Batman DSİ kanalı taşkın koruma kapasitesinin artırılması, Batman Çayı üzerine inşa edilmesi planlanan şişme savak ve çevresel rekreasyon projesi, Batman Çayı 3. ve 4. kısım ıslah yapım işleri projesi, Silvan Barajı’nda su temini projesi, Batman Çayı hattı boyunca planlanan rekreasyon alanları projesi ile Garzan Çayı üzerine doğayla uyumlu hidrodinamik burgu HES projesi konularında fikir alışverişi yapıldı. (Valilik Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete