GÜNDEM

Batman Valisi sabah 5’te hali gezdi

Vali Ekrem Canalp, sabah saat 05:00’te Batman Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksini ziyaret etti. Vali Canalp, hal esnafı ile bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında Hal Dernek Başkanı Abit Taymur’dan bilgi aldı, hal esnafın taleplerini dinledi.

Batman Valisi sabah 5’te hali gezdi
19-07-2024 00:50
18-07-2024 21:53
Google News

Batman Sebze ve Meyve Hali Dernek Başkanı Abid Teymur, Sebze ve Meyve Halinde 300 ortaklı 75 işyerinde 1500 kişinin istihdam edildiğini belirterek, Doğu ve Güneydoğu İllerine hizmet verdiklerini ifade etti.

75 İŞ YERİ TEK TEK ZİYARET EDİLDİ

Vali Canalp, Hal Dernek Başkanı Abit Taymur ile birlikte halde yer alan 75 işyerinin tümünü gezdi. Hal esnafı ile kahvaltı yapan Vali  Canalp “Kıymetli Hal esnafımız, bireysel olsun ya da bir araya gelerek sermayenizi bir araya getirerek ortaklıklar kurun, sizlere de Oymataş Köyümüzde kuracağımız Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemizde yer verelim. O yerlerde sizde fabrikalarınızı kurun. Hem buradaki, yani haldeki işlerinizi devam ettirin. Hem de öbür taraftan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde yeni işlere başlayın. İşlerinizi büyütün. İşini büyütmek isteyen, daha büyük oynamak isteyen kim varsa özellikle hal esnafından gelenler bizim için önceliklidir. Bu şekilde Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapmak için sermayesini bir araya getirip ortaklıklar yapmak isteyen Batman’dan olsun, civardan olsun herkese kapımız açık. Bunu bilin ki bu bölgede gıda ihtisas organize Sanayi Bölgesi yok. Yani sadece Batman’da değil, bölgenin hiçbir yerinde yok. İlk defa Batman’da kurulacak. Bu fırsatı herkes çok iyi değerlendirirsin ve ilerleyen zamanlar için de büyük fabrikaların sahibi olsun” dedi. (Valilik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete