YAŞAM

Batmanlı bin 73 genç, faydalanacak

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk, Gençlik ve Spor Bakanlığının doğa ve gençlik kamplarına ilişkin bilgi verdi.

Batmanlı bin 73 genç, faydalanacak
11-07-2024 14:00
BATMAN
Google News

12–15 yaş arası gençlerin deniz kamplarından, 16-25 yaş arası gençlerin ise doğa kamplarından faydalanacağı belirtildi. 24-29 Haziran’da Mersin Fatih Sultan Mehmet kampıyla başlayan kamp süreci, 20-23 Eylül 2024 Osmaniye Aslantaş gençlik kampıyla son bulacak. Kamplardan, Batmanlı 1073 genç faydalanacak.

29 KAMP YERİ VAR

2024 yılı içerisinde daha önce Gençlik ve Spor Bakanlığının Web sayfasında yapılan online başvurulardan sonra Bakanlık tarafından bazı kriterlere göre belirlenen gençler, Türkiye’nin farklı 29 kamp merkezinde ücretsiz tatil yapma şansı bulacak. Şu ana kadar Batman’dan 9 kamp kafilesini uğurladıklarını belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Kalan 20 kafilemizi de tarihleri geldiği zaman Batman’dan uğurlayacağız. Mersin 23 Nisan, Mersin Fatih Sultan Mehmet, Osmaniye Aslantaş, Kırşehir Ahi Evran, Kastamonu Yolkonak, İstanbul Marmaracık, Trabzon Doğu Karadeniz, Kocaeli Kefken, Aydın Efeler, Manisa Kula, Afyonkarahisar Sultandağı, Manisa Şehzadeler doğa ve deniz kamplarımıza kız ve erkek gençlerimizi gönderiyoruz. Kamplarda, el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları, deniz aktiviteleri, spor aktiviteleri, geziler ve buna benzer sosyal faaliyetlere ağırlık veriliyor” dedi. (Gençlik Spor Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete