YAŞAM

Batmanlı erkeklerden sıra dışı etkinlik

Spor Eğitmeni Şeyda Altuner organizasyonunda bir araya gelen sporseverler, tarihin gölgesi Hasankeyf’te kadına cinayetlerine karşı spor yaptı.

Batmanlı erkeklerden sıra dışı etkinlik
17-05-2024 10:58
17-05-2024 11:01
BATMAN
Google News

Spor Eğitmeni Şeyda Altuner “Medeniyetin doğduğu topraklarda Mezopotamya’nın incisi Hasankeyf’te Erkekler çok güzel bir amaç için bir araya geldi. Son yıllarda artan kadın cinayetlerine tepki göstermek için burada spor yaptılar. Her daim kadını el üstünde tutan yaşatan bir kültüre sahip bu bölgede tüm Türkiye'ye anlamlı bir mesaj vermeye çalıştılar. Kadına şiddet son bulsun artık hayattan koparılmasın istiyoruz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sadullah
Sadullah 1 ay önce
Sizde bunu kalkıp haber yaptınız. Asıl haber yapılacak şey kendini bilmez kişilerin tarihi Hasankeyf Ulucamisinde bu şekilde müzikli, şortlu ve tatlı, Kadınlı erkekli değişik hareketler yapması. Bu uzandiklari acayip hareketler yaptıkları yer cami evet hem de Ulu Cami. Siz bu etkinliği bugün Edirnede cami bahçesinde yapın bakın ne oluyor. Yazık şehrimize uzağız ama sahipsiz koymuşuz belli. Sahibi kalmamış şehrimin. Ülke dışında olsanız anlarsınız o kutsal camilerin değerini. Sizler de haberi ne şekilde yapacağınızı keşke bilseydiniz.