GÜNDEM

BATMANLI GENÇ KIZ, KIRAÇ’A BESTE YAZDI

Sanatçı Kıraç, Batmanlı Genç Kızın yazdığı besteyi, albümünde kendi sesiyle yorumladı.

BATMANLI GENÇ KIZ, KIRAÇ’A BESTE YAZDI
08-07-2020 20:23
Google News

 

HAYALİ GERÇEK OLDU

Batman’da gelinlik mimarı olan Şükran Güneş, iç dünyasını şarkı sözlerine yansıttı, yıllarca şarkı sözleri yazdı. Güneş, bir bestesini sosyal medya hesabı üzerinden Sanatçı Kıraç’a gönderdi. Genç kadının hayali, yıllar sonra gerçeğe döndü. Kıraç, genç kadının gönderdiği şarkıya yeni albümünde yer verdi, Güneş’i yanına alarak düet yaptı. 

HAYALİMİ YAŞIYORUM
Küçük yaştan beri tek hayalinin Kıraç’la düet yapmak olduğunu belirten Güneş, “9 yaşımda televizyon ekranlarından ilk defa gördüğüm Kıraç’ın sesine hayran kaldım ve ona beste yapacağım diye kendi kendime karar verdim. Aileme ve çevreme Kıraç’a beste yazacağım dediğim zaman herkes gülünç ile karşılıyordu. Ama ben yılmadım hayallerimin peşinden koştum ve beste yazdım gönderdim”

“BESTEM 10 YIL SONRA SESLENDİRİLDİ”
Bestelediği şarkının 10 yıl sonra seslendirildiğini belirten Güneş, “Genç yaşımda bestelediğim ‘Gel Sevdiğim’ adlı şarkıyı Kıraç’ın beğenisine sundum. Bestem beğenildi ama ne zaman seslendirileceği belirtilmedi. Ben hiç umudumu kaybetmedim ve tam 10 yıl sonra hayalim olan Kıraç ile düet yapılmak üzere çağrıldım. Kendi bestelediğim ‘Gel Sevdiğim’ adlı şarkıyı Kıraç ile birlikte seslendirdik. Şarkı şuan tüm müzik platformlarında çalışıyor. Beni hayallerimle buluşturan yüreği güzel insan Kıraç’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete