GÜNDEM

Batmanlı Vekil, ölüm yolunu meclise taşıdı

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman'da meydana gelen trajik kaza sonrası, konuyu TBMM gündemine taşıdı.

Batmanlı Vekil, ölüm yolunu meclise taşıdı
29-07-2024 16:26
29-07-2024 16:27
BATMAN
Google News

1’i bebek 4 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili konuşan Ekmen, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, kazanın gerçekleştiği yolda yeterli güvenlik tedbirlerinin alınmadığını vurgularken “Batman-Beşiri yolunda bir aracın çarpması sonucu düğün çıkışında biri bebek dört kişi hayatını kaybetmiş, iki kişi yaralanmıştır. Burası 4-5 düğün salonunun bulunduğu, ancak en küçük bir yol güvenlik tedbirinin alınmadığı bir yerdir. Ne bir ışıklandırma ne bir yol ayrımı ne de bir kavşak düzenlemesi yapılmamıştır” dedi.

ULAŞTIRMA BAKANINA SESLENDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na seslenen Ekmen “Batman Milletvekillerinin sayısız düzenleme talebi sayın bakan tarafından duymazdan gelinmiştir. AK Parti'nin en çok övündüğü 22 yıldır yapılan binlerce kilometrelik bölünmüş yollar, duble yollar ve otoyollara rağmen Batman-Siirt ve Batman-Diyarbakır yolları maalesef Türkiye standartlarının çok gerisindedir. Kazanın geçtiği yol da bu güzergahın bir parçasıdır. Ulaştırma Bakanlığından talebimiz, Batman-Siirt ve Batman-Diyarbakır karayollarının standartlarının bir an önce ülke genelinde taşınmasıdır” dedi. (Deva Partisi Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete