GÜNDEM

BELEDİYE’DEN ÖĞRENCİLERE JEST

Hafta sonu yapılan Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı’na (YGS) giren öğrenciler, toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlandı.

BELEDİYE’DEN ÖĞRENCİLERE JEST
15-03-2015 20:16
Google News

Kentte sınava girecek öğrenciler ile sınavda görevli öğretmenler için Pazar günü 07.00 ile 13.00 saatleri arasında toplu taşıma araçları ücretsiz çalıştı. Otobüs şoförü Şehmuz Oğuz “Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Belediyemiz, öğrencilerimizin eğitim-öğretimine katkı sağlamak amacıyla böyle bir karar aldı. Sınava giren öğrencileri, okullara ücretsiz bir şekilde taşıdık” dedi.

KORNA SESLERİ BİRBİRİNE KARIŞTI

YGS’ye giren öğrenciler sınav telaşı yaşarken, kent trafiğinde ise sınavdan kaynaklı yoğun bir hareketlilik gözlendi. Çocuklarını sınava yetiştirmek için sabahın erken saatlerinden itibaren trafiğe çıkan veliler, trafikte yol kat etmekte zorluk yaşadı. Saat 10.00’da başlayan sınav için erken saatlerde yola çıktıklarını ancak yoğunluktan dolayı okula yetişmekte zorluk çektiklerini belirten Veli Ramazan Yıldız “oğlumu sınava yetiştirmek için saat 09.00’da yola çıktık. Ama trafik o kadar yoğun ki ilerleyemiyoruz. Korna sesleri, velilerin ve öğrencilerin telaşını birebir görmeye yetiyor” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Haziran 2024 e-gazete