YAŞAM

Belediye ekipleri, hızını alamadı

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir genelinde başlattığı temizlik seferberliğini köylere de kaydırdı.

Belediye ekipleri, hızını alamadı
02-09-2024 15:30
02-09-2024 14:52
BATMAN
Google News

Petrol, Irmiye ve Seyitler Mahallelerinde yürütülen temizlik çalışmalarında, sokak araları ve boş alanlar temizlendi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre köylerde de temizlik faaliyetlerini başlattı. Gırbereşk Köyü’nde ilk defa geniş kapsamlı temizlik yapan ekipler, köyde biriken atıklar ve çevreyi tehdit eden unsurları temizledi.

TEMİZLİK MESELESİ KALICI BİR KÜLTÜRE DÖNÜŞMELİ

Batman Belediyesi Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık “Sadece mücavir alanda değil, köylere de temizlik hizmet götürüyoruz. Belediye olarak sadece sokakları temizlemekle kalmıyor, aynı zamanda çevre bilincini artırmayı hedefliyoruz. Batman halkının da bu çabalara katkı sunmasını bekliyoruz. Çevreyi temiz tutma bilincinin geliştirilmesi çok önemli. Halkımızda şehrin temizliği konusunda belli duyarlılık var ancak bunun giderek kalıcı bir kültüre dönüşmesi için hep birlikte çaba göstermeliyiz” dedi. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İbrahim beyefendi hazretleri
İbrahim beyefendi hazretleri 2 hafta önce
Temizlik bilince herşey den önce ailede başlar. Bu konuda ebeveynlere de görev düşüyor. Başka memleketlerde çevreye duyarlı olmak zorunda olan insanımız kendi memleketinde malesef yeterince bilinçli olamıyor. Belediyenin bu çalışmasını takdir ettim.
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Eylül 2024 e-gazete