GÜNDEM

Belediye yılda 4 kez 7500 TL verecek

Batman Belediyesi ile Tüm Bel Sen arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde memur çalışanlara ikramiye, izin, ulaşım ve sağlık alanında mali ve sosyal haklar tanınırken, kadın memurlara da önemli haklar tanındı.

Belediye yılda 4 kez 7500 TL verecek
08-07-2024 13:03
08-07-2024 13:04
BATMAN
Google News

KADIN ÇALIŞANLARIN İZİNLİ GÜN SAYISI ARTTI

Yapılan sözleşmeye göre, alkol ve kumar gibi alışkanlıkları bulunan, ile aile içi şiddet uyguladığı tespit edilen memurların mali ve sosyal hakları ellerinden alınarak, eşine ödenecek. Toplu İş Sözleşmesi ile 21 Mart Newroz Bayramı’nda bütün çalışanlara ücretli izin verilirken, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Hayır Gününde de kadın çalışanlar izinli sayılacak.

KADINLAR HER AY 1 GÜN İZİNLİ OLACAK

Kadın çalışanlara talebi doğrultusunda HPV aşısı kurum tarafından yapılırken, yine kadın çalışanlara her ay bir gün regl izni verilecek.

ENGELLİ ÇALIŞANLARA ÖZEL İZİN…

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve 10-16 Mayıs Engelliler Haftasının ilk iş gününde engelli çalışanlar bir gün izinli sayılacak.

ÖZEL GÜNLERDE ÖZEL İKRAMİYE…

Kadın çalışanlara her 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ve tüm çalışan memurlara ise 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, 21 Mart Newroz Bayramı, Ramazan ve Kurban Bayramlarında net 7500 TL ikramiye verilecek. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Heraklatios
Heraklatios 3 ay önce
Tew mala mine
hiranın evladı
hiranın evladı 3 ay önce
dem parti saçma hizmetlere imza atmaya devam ediyor. pozitif ayrımcılık değil bu , düpedüz kayırmacılık
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
5 Ekim 2024 e-gazete