GÜNDEM

BİK üyesi, Anadolu Basını’yla buluştu; “BİK her zaman yanınızda…”

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Mardin Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği Anadolu Basın Buluşmaları’nın ikincisi Nevşehir’de yapıldı.

BİK üyesi, Anadolu Basını’yla buluştu; “BİK her zaman yanınızda…”
17-07-2024 16:17
17-07-2024 22:31
BATMAN
Google News

MESLEKİ TOPLANTI YAPILDI

Güneydoğu, Doğu Anadolu, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege Gazeteciler Federasyonu Başkan ve Temsilcilerinin katıldığı etkinlik, Ürgüp Tulpar Otelde gerçekleşti. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Mardin Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği Anadolu Basın Buluşmaları’nda mesleki toplantı yapıldı.

HER ZAMAN YANINIZDA

Toplantıda konuşan Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak “Görev sürem boyunca her zaman yerel basının yanında oldum. Tabi tek başıma yerel basının sorunlarını çözemem, bana destek veren BIK Genel Müdürü Cavit Erkılıç’a, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat’a ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İçinizden biri olarak verdiğim mücadele ortada. Aynı şevk ve azimle sorunlarınızın ve sıkıntılarınızın çözümü aşamasında sizin de desteğini arkamda hissederek mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğime kuşkunuz olmasın” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete