YAŞAM

Bu acıya hangi yürek dayanır?

Batman'da ikamet eden Ferzende Güner, son 6 ayda yaşadığı 2  büyük acı ile  sarsıldı. Güneykent taziye evi 6 ay ara ile iki kardeşin taziye evine ev sahipliği yapması aileyi yasa boğdu. Çaresiz aile ilk evladının acısını henüz unutmamışken ikinci evladının acısı ile sarsıldı.

Bu acıya hangi yürek dayanır?
28-08-2024 16:21
28-08-2024 16:22
BATMAN
Google News

GELİNİ VE TORUNLARINA TEK BAŞINA BAKIYOR

Aile içi bir kavgada 28 yaşındaki oğlu Haşim Güner’i kaybeden acılı baba Ferzende Güner, kısa bir süre sonra 30 yaşındaki diğer oğlu İdris Güner’i de kalp krizinden kaybetti. Yaşadığı büyük kayıpların ardından 5 çocuğu da çeşitli nedenlerden dolayı cezaevine giren Ferzende Güner, dul kalan iki gelini ve yetim kalan torunlarına tek başına bakmak zorunda kaldı.

BU YÜKÜ TEK BAŞINA GÖĞÜSLEMEK ÇOK ZOR

Zor koşullar altında hayatını sürdüren Ferzende Güner, yetkililere seslenerek yardım talebinde bulundu. İçinde bulunduğu durumun zorluğunu ve yaşadığı acıları dile getiren baba "Son 6 ayda hayatım altüst oldu. Önce Haşim’i aile içi bir kavgada kaybettim, ardından İdris’i kalp krizinden. Şimdi ise diğer 5 çocuğum cezaevinde. Dul kalan gelinlerim ve torunlarıma bakmak zorundayım ama maddi durumum buna yetmiyor. Yem yüreğim yanıyor. Hem de çaresizlik içerisindeyim. Gerçekten perişan durumdayım. Bu yükü tek başıma taşımam çok zor. Yetkililerden ve hayırseverlerin halimizden anlamaları ve bu yükü kaldırmamda bana yardımcı olmalarını istiyorum" dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete