GÜNDEM

Bu uygulama, havalimanı yolcuları için…

Batman Havalimanı’nda yolcular, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen DHMİ uçuş rehberim mobil uygulaması sayesinde, havayolu seyahatlerini daha kolay ve keyifli hale getirebiliyor.

Bu uygulama, havalimanı yolcuları için…
15-08-2024 15:45
15-08-2024 14:53
BATMAN
Google News

UÇUŞ TRAFİĞİ ANLIK GÖRÜLEBİLİYOR

DHMİ uçuş rehberim mobil uygulaması, Türkiye’deki tüm havalimanlarının iç ve dış hatlarındaki uçuş trafiğini anlık olarak takip etme olanağı sunarken, uçakların iniş ve kalkış saatleri, gecikme veya iptaller gibi bilgileri de kullanıcılarına ulaştırıyor. Yolcular, uygulama sayesinde uçakların karşı meydandaki durumunu öğrenebiliyor, uçağa yönlendirilme hizmetinden faydalanabiliyor.

YOLCULARA BÜYÜK KOLAYLILIK

Uygulama üzerinden uçakların kalkış anından inişine kadar tüm süreci de izlemek mümkün. Batman Havalimanı’nda bu hizmetlerden yararlanmak isteyen yolcular, havalimanının ücretsiz internet ağına bağlanarak uygulamayı kullanabiliyor.

NAVİGASYON HİZMETİ DE SUNUYOR

DHMİ uçuş rehberim uygulaması, Türkiye genelindeki tüm havalimanlarını kolayca bulmak için navigasyon hizmeti, hava sahasındaki sivil uçuş trafiğini izleme imkânı ve havalimanında park edilen araçların konumunu kaydederek daha sonra kolayca bulabilme özelliklerini de içeriyor. (DHMİ Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete